Vår hovedleverandør av produkter og farger er Keune. Keune er en familiebedrift oppstartet i 1922. De har alltid hadt gode verdier og fokus på perfeksjonisme som har resultert i utvikling og vekst på det internasjonale markedet. Keune er også de produktene som brukes på bla The Well som er blitt kåret til nordens beste spaanlegg. Keune har også en helt egen økologisk serie med kun naturlige ingredienser, som går under "grønnsalong-konseptet"
Les mer om historien til Keune her.


DESIGN SILVER REFLEX

Keune Design`s Silver Reflex har alt du trenger for å beholde de kjølige tonene i håret etter et frisørbesøk, og nå er sortimentet utvidet med nye Silver Reflex Conditioner.

Mild og næringsgivende

Vår milde Silver Reflex serie bevarer hårets kalde toner, samtidig som den gir næring og fuktighet til håret. Oppdag den nye Silver Reflex Conditioner, skreddersydd for blondt hår som trenger litt ekstra behandling.

Fiolette pigmenter

Fiolette pigmenter nøytraliserer gultoner i håret, mens mykgjørende ingredienser, vitamin B og pleiende proteiner gjør at håret holder seg sterkt og mykt.

For de blonde

Silver Reflex serien er passende for platinablondt, hvitt, grått, stripet, sølv og askefarget hår.

Vi garanterer

Revitalisert kjølig blondt, sølvfarget, grått eller hvitt hår som er behandlet til perfeksjon. Gjør håret glansfullt, silkemykt og lett å gre.