Det skal være enkelt å pleie og style sitt hår. Og det bør være enda enklere å finne riktig produkt. Med det som bakgrunn har de lansert REF -hårpleieserien med en individuell tallkombinasjon for hvert produkt.

REF´s tallkombinasjon beskriver innholdet i hvert produkt og hva det gjør for ditt hår. Tallene viser innholdets ulike egenskaper og hvor  mye av de respektive egenskapene som finnes i produktet. 

Hvilke behov har ditt hår?

Mer volum, mer kontroll eller mer glans?

REF sine tall hjelper deg å finne riktig produkt.

Finn derfor ut hva håret ditt trenger, og deretter er det bare å finne riktig tallkombinasjon.

Eller som vi sier, finne riktig REFeranse;)

Volum Shampoo 445

Shampoo som gir volum, pleier og forsterker hårstrukturen. Inneholder Tamanu-,Palm- og Arganolje. Er parabenfri og sulfatfri.

Volum Conditioner 445

Conditioner som gir volum, pleier og forsterker hårstrukturen. Inneholder Tamanu-,Palm- og Arganolje. Er parabenfri og sulfatfri.

Moisture Shampoo 543

Fuktighetsgivende shampoo til tørt og skadet hår. Inneholder Tamanu-,Palm- og Arganolje. Er parabenfri og sulfatfri.

Moisture Conditioner 543

Fuktighetsgivende conditioner til tørt og skadet hår. Inneholder Tamanu-,Palm- og Arganolje. Er parabenfri og sulfatfri.

Colour Shampoo 544

Shampo som gir optimal glans, pleie og beskyttelse til fargebehandlet hår. Inneholder Tamanu-,Palm- og Arganolje. Er parabenfri og sulfatfri.

Colour Conditioner 544

Conditioner som gir optimal glans, pleie og beskyttelse til fargebehandlet hår. Inneholder Tamanu-,Palm- og Arganolje. Er parabenfri og sulfatfri.