Olaplex -forsikring for ditt hår

Olaplex er en styrkende behandling for hår som skal farges, blekes eller bygges opp. Det har blitt testet av over 75 000 salonger over hele verden, og nå har vi endelig fått den på Stinas Frisørverden AS

 

P2040073.JPG

Hvordan?

Olaplex Bond Multiplier No 1: blander vi inn i farge / bleking i salongen.
Olaplex Bond Perfector No 2: påføres i håret etter farge / bleking har blitt skylt ut.

Olaplex kan også utføres som en ren kurbehandling uten å blande den i farge eller bleking.

I tillegg til salongbehandlingene No1 og No2, finnes også No3, som er en kur for kunden til å ta med hjem etter en Olaplex behandling. Man MÅ ikke kjøpe denne for at resten av Olaplex-behandlingen skal virke, men den vil holde håret glatt, mykt og fantastisk ENDA LENGER!! Mange bruker varmeverktøy osv hjemme, som utsetter håret for skade. En gang i uken påføres Olaplex i fuktet håndkletørket hår (ikke vasket) i minimum 10 min, bruk deretter shampo og conditioner. Har du mulighet til å la den sitte i håret lengre er det bare bra!

No3 koster 262kr. Hvis du velger å ha Olaplex (no1 og no2) i din kjemiske behandling i salongen koster det;

for kort hår 380kr

for langt hår 480kr

(og da får du med no1 på kjøpet)
 


"HVA ER OLAPLEX?" - er spørsmålet alle stiller?

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket. Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt.

Hvordan kan man gå fra nesten svart til blond og håret ser og føles like fint ut?

Olaplex gjenskaper ødelagte disulfidbindinger i hårstrukturen. Det er bindinger som brytes og ødelegges når håret utsettes for høy varme og kjemiske behandlinger. Olaplex lager altså hår! Dette er et revolusjonerende produkt som er kompatibelt med alle kjemimerker, og tar behandlingene til et nytt nivå! Det er med andre ord ikke en "gråfarge" som mange tror. Det er et stoff som tilsettes den fargen/blekingen man til vanlig bruker.