ISM smoothie for alle typer nordisk hår

image.jpg

Gi håret ditt en ISM smoothie

Nordisk hår -noe helt spesielt.

Nordisk hår er tynt og fint. Derfor krever det også tilpassede pleieprodukter.

Cutrin ISM er en hårpleieserie som er utviklet spesielt for nordisk hår, og som har en egen løsning for alle hårtyper og behov. Luksusproduktene i ISM-serien bidrar til naturlig pleie uten parabeber eller fargestoffer. ISM-shampoenes rengjørende ingredienser er biologisk nedbrytbare.

-color-moisture-repair-care-volume-pure-

Cutrin arctic active complex

Det er kun de mest hardføre plantene og bærene som overlever i våre tøffe, nordiske forhold. I løpet av den korte, men uvanlig intensive vekstperioden med sommerens lange dager fylles naturens gaver med enorme mengder næringsstoffer, vitaminer og aktive stoffer.

Cutrin ISM-seriens unike Artic Active ComplexTM-teknologi pleier og beskytter nordisk hår i henhold til hårtype og pleiebehov, med kraften fra utvalgte arktiske, aktive stoffer. Derfor lokker den frem de beste sidene i ditt (kundens) hår.

image.jpg

Vi hjelper deg med en personlig løsning for ditt hår.

Cutrin ISM-familien inneholder de riktige pleieproduktene for normalt, farger, fint, krevende, krøllete, tørt, overbelastet, statisk, flatt og kjedelig hår, og hår som trenger en dyp rengjøring.

Shampooene, conditionerne, de pleiende sprayene og hårkurene i serien utvikles og produseres i Finland og testes i samarbeid med lokale frisører. ISM tilbys førsteklasses salongkvalitet med et fantastisk forhold mellom pris og kvalitet.

Gi håret næring med aktive stoffer fra den arktiske naturen:

image.jpg

Gi håret en skreddersydd, personlig kombinasjon av pleieprodukter hver dag!