Blomdahl hulltakning

Stinas Frisørverden feirer 13 år og i den anledning har vi masse rabatter og godsaker i salongen.

image.jpg

Våren en tiden for hulltakning. Hodeplagg kan legges bort slik at hullet leges bedre, og renseperioden er ferdig til sommeren kommer. Er det ikke en fantastisk sommergave å gi barnet sitt en sommerfugl eller en blomster i ørene? 

image.jpg

Vi har nå 30% avslag på hulltakningen ved kjøp av et sett med øredobber.

Sortimentet vårt er fullt opp med vårens mote.

image.jpg

Barnet får velge mellom 15 ulike innskytningsøredobber som endten er av plast eller titan, som er det beste alternativet mtp allergi. Øredobbene er pyntet med swarowski-stener som gjør at de skinner som de gjør.  Vi tilbyr at du kan komme tilbake til salongen for å skifte øredobber når den tid kommer, uten at du betaler noe for det. Oppfølging er viktig for oss, og vi ønsker at barnet skal få det beste resultatet av hullene sine. 

image.jpg

Ved kjøp av øredobber følges det med en søt hjerte-eske eller en silkepose, alt etter eget ønske. Dette er også en søt gave å gi. (Prisen på øredobbene er fra 119kr og oppover) 

image.jpg

Som om øredobbene i seg selv ikke er en premie nok, vil barnet få med en ballong (så lenge lageret rekker) og en valgfri godis fra godteposen vår. 

(Under hele prosessen er barnet i fokus, samt hygiene og renhold)  

Du kan alltids droppe innom, eller bestille time på 71678210

Tilbudet gjelder ut mai 2016

Olaplex -forsikring for ditt hår

Olaplex er en styrkende behandling for hår som skal farges, blekes eller bygges opp. Det har blitt testet av over 75 000 salonger over hele verden, og nå har vi endelig fått den på Stinas Frisørverden AS

 

P2040073.JPG

Hvordan?

Olaplex Bond Multiplier No 1: blander vi inn i farge / bleking i salongen.
Olaplex Bond Perfector No 2: påføres i håret etter farge / bleking har blitt skylt ut.

Olaplex kan også utføres som en ren kurbehandling uten å blande den i farge eller bleking.

I tillegg til salongbehandlingene No1 og No2, finnes også No3, som er en kur for kunden til å ta med hjem etter en Olaplex behandling. Man MÅ ikke kjøpe denne for at resten av Olaplex-behandlingen skal virke, men den vil holde håret glatt, mykt og fantastisk ENDA LENGER!! Mange bruker varmeverktøy osv hjemme, som utsetter håret for skade. En gang i uken påføres Olaplex i fuktet håndkletørket hår (ikke vasket) i minimum 10 min, bruk deretter shampo og conditioner. Har du mulighet til å la den sitte i håret lengre er det bare bra!

No3 koster 262kr. Hvis du velger å ha Olaplex (no1 og no2) i din kjemiske behandling i salongen koster det;

for kort hår 380kr

for langt hår 480kr

(og da får du med no1 på kjøpet)
 


"HVA ER OLAPLEX?" - er spørsmålet alle stiller?

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket. Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt.

Hvordan kan man gå fra nesten svart til blond og håret ser og føles like fint ut?

Olaplex gjenskaper ødelagte disulfidbindinger i hårstrukturen. Det er bindinger som brytes og ødelegges når håret utsettes for høy varme og kjemiske behandlinger. Olaplex lager altså hår! Dette er et revolusjonerende produkt som er kompatibelt med alle kjemimerker, og tar behandlingene til et nytt nivå! Det er med andre ord ikke en "gråfarge" som mange tror. Det er et stoff som tilsettes den fargen/blekingen man til vanlig bruker.

 

Åpningstider jula 2015

 

Julaften 09.00-12.00

Romjula 10.00-15.00

Nyttårsaften 09.00-13.00

(Vi holder stengt 1. og 2. Juledag og 1. Nyttårsdag)

vi ønsker alle våre kunder en riktig god jul og et godt nyttår. Og ønsker dere alle velkommen tilbake i det nye året, for nye spreke farger og nye frisyrer, eller for den samme gamle stussen 👌

ISM smoothie for alle typer nordisk hår

image.jpg

Gi håret ditt en ISM smoothie

Nordisk hår -noe helt spesielt.

Nordisk hår er tynt og fint. Derfor krever det også tilpassede pleieprodukter.

Cutrin ISM er en hårpleieserie som er utviklet spesielt for nordisk hår, og som har en egen løsning for alle hårtyper og behov. Luksusproduktene i ISM-serien bidrar til naturlig pleie uten parabeber eller fargestoffer. ISM-shampoenes rengjørende ingredienser er biologisk nedbrytbare.

-color-moisture-repair-care-volume-pure-

Cutrin arctic active complex

Det er kun de mest hardføre plantene og bærene som overlever i våre tøffe, nordiske forhold. I løpet av den korte, men uvanlig intensive vekstperioden med sommerens lange dager fylles naturens gaver med enorme mengder næringsstoffer, vitaminer og aktive stoffer.

Cutrin ISM-seriens unike Artic Active ComplexTM-teknologi pleier og beskytter nordisk hår i henhold til hårtype og pleiebehov, med kraften fra utvalgte arktiske, aktive stoffer. Derfor lokker den frem de beste sidene i ditt (kundens) hår.

image.jpg

Vi hjelper deg med en personlig løsning for ditt hår.

Cutrin ISM-familien inneholder de riktige pleieproduktene for normalt, farger, fint, krevende, krøllete, tørt, overbelastet, statisk, flatt og kjedelig hår, og hår som trenger en dyp rengjøring.

Shampooene, conditionerne, de pleiende sprayene og hårkurene i serien utvikles og produseres i Finland og testes i samarbeid med lokale frisører. ISM tilbys førsteklasses salongkvalitet med et fantastisk forhold mellom pris og kvalitet.

Gi håret næring med aktive stoffer fra den arktiske naturen:

image.jpg

Gi håret en skreddersydd, personlig kombinasjon av pleieprodukter hver dag!

Lash Express bar -Cherry Blooms, Australia

-tar kun 60 sekunder!

 

Lyst på lengre øyenvipper? Har du prøvd serum, betalt dyre dommer for vippeexstension og lei av å bruke kunstige vipper som egentlig bare ser falske ut? Da kan dette være noe for deg!

Det er et kit bestående av to "maskaraer" for hjemmebruk. Step 1 og step 3 er transplanting mascara gel (festemiddelet og finishing) og step 2 er fiberet (den som gjør vippene lengre og fyldigere)

- sikker øyevippeexstension

- null lim og irritasjonsmoment

- høy kvalitet, og naturlige ingredienser.

- du får 300% tykkere og lengre øyenvipper

- varer lenge og enkelt å vaske av.

- 30 dagers returrett hvis du ille er fornøyd

Bruk: påfør et godt lag med transplanting mascara gel på rene øyenvipper (ca 20 strøk)

Bruk tuben med fiber før lag nummer en er tørr (gjør ferdig det første øyet før du begynner på det andre) føres på som en vanlig maskara. (Ca 15 strøk)

Forsegl øyenvippene med transplanting mascara gel for å holde fiberet på plass, og for en siste finish. (Ca 20 strøk)

Gjenta prosessen for en enda mere dramatisk look.

Det er allerde blitt veldig populært og det finnes mange typer på markedet men det er denne som stakk av med "award winner" i 2014 Fåes kjøpt på Stinas Frisørverden AS til 845;- Jeg syns det er verdt pengene da jeg har testet denne i to uker nå, jeg vet ikke hvor lenge man har den før den går tom, men jeg tipper det er like lenge som man har en vanlig mascara. Og det er jo ikke til å legge under en stol at dette settet kommer i fine eksklusive esker. Det liker vi;)

- no glue-no mess-no fuss-