Vår hovedleverandør av produkter og farger er Keune. Keune er en familiebedrift oppstartet i 1922. De har alltid hadt gode verdier og fokus på perfeksjonisme som har resultert i utvikling og vekst på det internasjonale markedet. Keune er også de produktene som brukes på bla The Well som er blitt kåret til nordens beste spaanlegg. Keune har også en helt egen økologisk serie med kun naturlige ingredienser, som går under "grønnsalong-konseptet"
Les mer om historien til Keune her.


MED GOD PLEIE FØLGER FLOTT HÅR

-Keune Care Essential Complex gir næring til hodebunnen for å gi et sunt hår.

Care-serien er vår nye hovedserie hvor vi har det største utvalget, netopp for å forsikre oss om at vi har det som trengs for ditt hår.

Alle er unike, og hver enkelt persons hår er unikt, også med forskjellige problemer. Uansett om det er livløst, frusete eller med faargebehandlet hår som har mistet glansen. Uansett problem, vet vi som frisør at veien til sunt hår begynner med en sunn hodebunn. -Og vi vet å hjelpe deg på rett vei med riktige produkt.

Keune Care er nøkkelen til å gi deg som kunde så sunt hår som mulig. Dette profesjonelle behandlingsprogrammet inneholder førsteklasses produkter beriket med Essensielle Mineraler. Disse mineralene virker nærings- og fuktighetsgivende både for hår og hodebunn.

ESSENTIAL MINERAL COMPLEX

Vårt Essential Mineral Complex er utviklet etter veletablert vitenskapelig kunnskap og prinsipp. Det er bevisst en klar forbedring i hodebunn, men også i håret.

Komplekset er satt sammen av 5 forskjellige mineraler, som igjen virker sammen for å behandle hår og hodebunn for et perfekt resultat.

SINK, KOBBER, SILISIUM, JERN OG MAGNESIUM

Keune har kun brukt ingredienser og formler med gode sikkerhets- og effektivitetsresultater. Deres omfattende profesjonelle behandlingsprogram representerer den vitenskapelige veien til sunt hår. Uansett hårkvalitet begynner behandlingen ved røttene. Dem oppdaget for lenge siden at en sunn hodebunn er essensielt for et sunt hår. Det er derfor Care produktene er beriket med aktive ingredienser som gir næring og pleie til hodebunnen, samtidig som hvert enkelt hårstrå blir pleiet og styrket.

DET RIKTIGE PROGRAMMET

Folk flest har mer enn èn utfordring med håret sitt. Hva kan vi gjøre for å hjelpe? Først og fremst tilbyr vi en personlig konsultasjon for å gi en profesjonell diagnose og anbefaling. Dersom kunden har mer enn èn utfordring med håret sitt, er ikke dette noe problem. Vi kombinerer forskjellige Care produkter for å lage et unikt og tilpasset behandlingsprogram.

Hår og hodebunn kan kun absorbere en viss mengde mineraler om gangen. Derfor vil resultatene bare vises etter gjentatte behandlinger. Tålmodighet vil belønnes med et vakkert og sunt hår.