En pioner innen trivsel for hår og hodebunn

Trivselen til hodebunnener en forutsetning for sunt og vakkert hår. Sunt hår og en velstelt hodebunn er viktig for trivselen til hele kroppen vår og livskvaliteten. Daglie rutiner som vasking og styling av håret belaster håret og spesielt hodebunnen.

Den finske produktserien Cutrin BIO+ er en av de mest anerkjente hårpleieseriene spesielt for behandling av hodebunnproblemer, og med god grunn. Cutrin BIO+ produktene er unike og har vist seg effektive i å gi en løsning på alle problematiske forhold i hårbunnen: tørrhet, kløe, flass, rødhet, overdreven talgproduksjon. tidlig håravfall og tynning av langt hår.

Hodebunnen er ofte sensitiv. Vi kan få frem det beste i håret vårt når vi behandler det med de riktige produktene. Den nordiske hårtypen er generelt tynn, lett bølget og glassaktig. Vår hårtype er finere enn den sentraleuropeiske hårtypen og tåler heller ikke sterke behandlinger. Samtidig vil overdrevent rike pleieprodukter flate ut vårt fine hår.

Cutrin-produktene er laget for det nordiske klimaet.

Finsk natur og nordisk karakter, Det er her røttene til Cutrin, etablert i 1971, ligger. Vi utvikler akkurat de riktige  produktene til nordisk hår, som står ovenfor utfordrende forhold og stressede hverdager. Selv om regn og sludd faller og sterke vinder og minusgradersngriper håret vårt, har det rett til å se bra og levende ut. I Cutrin tar vi imot utfordringen ved å kombinere mer enn 40 års erfaring med den nyeste teknologien. Vi studerer de unike ingrediensene som tilbys av naturen i nord og raffinerer dem til nye, virkelig nyskapende hårpleieprodukter.

Active og Special -bli kvitt flass:

Cutrin BIO+ Active- hårpleieserien ble utviklet i Finland for å bekjempe kronisk, tørt og fett flass. Den har en patentert sammensetning som retter seg mot bekjempelse av flass, kløe og rødme og balanserer talgsekresjonen i hodebunnen. Einebærspireekstrakt fra nordisk natur, med en bevist antiobiotikavirkning, lindrer hodebunnen og hindrer flassdannelse.

Trinn 1: Active Shampoo (som en behandlingsmetode) eller Special Shampoo (til daglig bruk eller fargebehandlet hår)

Trinn 2: Active Mask -Peeling til hodebunnen

Step 3: Active Serum -Et serum som etterlates på hodebunnen.

Produktene er egnet som en behandlingsmetode eller til hyppig bruk, etter behov. For daglig bruk eller fargebehandlet håt anbefaler vi den mildere Special Shampoo, med mer balsam i sammensetningen.

Balance -bli kvitt kløen

Cutrin BIO+ Balance-hårpleieserien ble utviklet i Finland for å bekjempe tørr, kløende og sensitiv hodebunn. Denne ceramid-holdige hårpleieserien forebygger kløe og dannelse av tørt flass, og den tilfører fuktighet effektivt uten å flate ut tynt hår. Bjørkesukker (xylitol) fra den nordiske naturen lindrer, balanserer og fukter hodebunnen. Moist 24, den aktive ingrediensen i serumet du etterlater på hodebunnen, garanterer en 24 timers fuktighetsgivende virkning.

Trinn 1: Balance Shampoo

Trinn 2: Balance Care Conditioner

Trinn 3: Balance Moisturizer -Et svært effektivt fuktighetsgivende produkt til hodebunnen.

Serien anbefales til hyppig bruk. Passer også til fargebehandlet hår.Produktene inneholder en allergenfri parfyme.

Energen -si adjø til hårtap (for kvinner)

Cutrin BIO+ Energen styrkende hårpleieserie ble utviklet i Finland spesielt for kvinnehår og hodebunn, for å bidra til å forebygge og bremse tidlig håravfall og stimulere ny hårvekst. Hårpleieserien inneholder seks forskjellige vitaminer som er viktige for hårvekst og -velvære, feks biotin. Hestekastanjeekstrakten i produksjonen i hodebunnen og opprettholder sunnhet og velvære. Produktene er egnet til daglig bruk.

Trinn 1: Energen Shampoo

Trinn 2: Energen Care Conditioner

Trinn 3: Energen Serum -Et serum som etterlates på hodebunnen

serien er spesielt velegnet til langt eller farget hår og til folk som ønsker å la håret vokse langt.

Stimulant -si adjø til tidlig hårtap (for menn)

Cutrin BIO+ Stimulant-hårpleieserien er utviklet i Finland for å behandle tidlig mannlig hårtap og tynning av håret, og tilrettelegge for ny hårvekst. Procapil sammensetningen bidrar til å forebygge og forsinke hårtap ved å beskytte hårsekken og stimulere mikrosirkulasjonen i hodebunnen. Naturlig nordiske bjørkesukker (xylitol) balanserer og lindrer hodebunnen.

Oil Control -bli kvitt fett hår.

Den milde Cutrin BIO+ Oil Control hårpleieserien ble utviklet i Finland for å forebygge fett hår og fet hodebunn. Den bidrar til å regulere fuktighetsbalansen i en hodebunn som har tendens til å bli fet og balanserer funkjsonen til talgkjertlene og forebygger overdreven talgsekresjon. Hårpleieserien inneholder Humulus luptus kongleekstrakt og naturlig mentol og holder dermed håret friskere og lettere i lengre tid.

step 1: Oil Control Shampoo

step 2: Balance Care Conditioner, etter behov

step 3a: Oil Control Scalp Serum - et serum som etterlates på hodebunnen

Egnet til hyppig bruk Oil Control Shampoo er også egnet til fargebehandlet hår.